Veleposlaništvo RS Teheran /

Dostopnost

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva Teheran.

Stopnja skladnosti

Spletišče Veleposlaništva Teheran je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.
  • dokumenti v PDF obliki zapisa,
  • različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva Teheran lahko uporabniki dobijo na telefonski številki T: +98 21 2615 2692 ali osebno na veleposlaništvu, na naslovu: North Kamranieh, Sheybani, Homayoun Farokh, No. 24, Teheran, v času uradnih ur in po elektronski pošti: sloembassy.tehran@gov.si.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po elektronski pošti na elektronski naslov: sloembassy.tehran@gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020 na podlagi izjave o samooceni. Izjava je bila nazadnje pregledana 23. septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po elektronski pošti na naslov: sloembassy.tehran@gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost
MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv@gov.si